Fiicele lui Barack Obama, Sasha si Malia, s-au adaptat foarte bine la Casa Alba si au un stil de viata absolut normal pentru doua fetite de varsta lor, in pofida constrangerilor legate de securitate, a declarat presedintele american.
"Cel mai bun lucru din ultimul an si jumatate este modul in care s-au adaptat fetele", a spus presedintele despre Sasha, 8 ani, si Malia, 11 ani, intr-un interviu pentru NBC, citat de NewsIn.

Cele doua fete s-au instalat la Casa Alba in ianuarie 2009, cu Barack Obama, Michelle si bunica lor Marian Robinson. Familia Obama locuia inainte in Chicago.

"Au fost formidabile. Se descurca bine la scoala, nu au fost presate. Protectia asigurata de Secret Service este mai discreta. Ele joaca fotbal, baschet, dorm pe la prietene", a povestit Obama.

"S-au adaptat foarte bine", a insistat el, recunoscand, cu umor, ca "uneori cate 12 fetite tipa la etajul al treilea al Casei Albe", unde familia Obama are apartamentele.

Presedintele este totusi ingrijorat ca, pe masura ce vor creste, Malia si Sasha vor incepe sa resimta greutatea pozitiei lor. "Imi voi face griji pentru ele cand vor fi adolescente, pentru ca aceea este varsta la care incepi sa fii jenat de ceea ce fac parintii tai. Imagineaza-ti ca tatal tau este in ziare in fiecare zi si ca oamenii il numesc 'imbecil' ", a spus presedintele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.