O scrisoare de amenintare la adresa sefului Guvernului italian Silvio Berlusconi a fost gasit in apropiere de Milano, au anuntat fortele de ordine.

Un plic gros, ce continea o scrisoare de amenintare la adresa lui Berlusconi si a altor lideri din partidul sau, Poporul Libertatii (PdL) si un glont, a fost gasit vineri seara la posta din Linate, o suburbie a Milano, au anuntat sambata carabinieri.

Scrisoarea urma sa fie trimisa la domiciliul privat al lui Silvio Berlusconi din regiunea Milano, relateaza NewsIn.

Seful Guvernului italian se afla de sambata dimineata in Libia, unde participa la lucrarile summitului Ligii Arabe.

Potrivit agentiai ANSA, scrisoarea continea desene ce reprezentau figuri umane, sub care se afla numele a patru lideri din PdL, printre care Ignazio la Russa, ministrul apararii.

Un alt colet a luat foc sambata dimineata in centrul de triere al Postei din Milano, ranind usor la maini un angajat, a anuntat politia.

Potrivit prefecturii din Milano, pachetul continea amenintari la adresa ministrului de interne Roberto Maroni si a fost revedicat de Federatia Anarhista Informala (FAI).

"In colet era o foaie mica pe care scria mesajul urmator 'Violam in centrele de identificare pentru straini, Maroni este complice'", a precizat politia.

FAI a mai pus un dispozitiv incendiar in decembrie, pe un culoar al universitatii Bocconi din Milano.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.