O familie de romani fara adapost s-a mutat in casa unui cetatean britanic in timp ce acesta lipsea.

Barbatul, care locuia singur intr-o casa cu doua dormitoare, a fost socat sa descopere ca Mihai si Laura Dediu, plus un copil, se mutasera in locul sau. El a sunat la politie si romanii au fost arestati. Ei sustin ca li se spusese ca locuinta din Northampton era goala de ceva vreme si se puteau muta acolo, relateaza Daily Mail, potrivit NewsIn.

Brabatul a plecat de acasa la 7 decembrie, dar s-a intors dupa putin timp pentru ca isi uitase portofelul. Astfel, a descoperit familia de romani.

"Proprietarul s-a intors si a vazut parcata pe alee o masina straina. De asemenea, luminile erau aprinse in casa. A intrat si i-a vazuit pe cei doi, precum si un copil. Revenim la vremurile lui Dickens, se pare. Intrebati, acuzatii au spus ca ei detin proprietatea si doar s-au mutat acolo, iar barbatul sub acuzare urma sa modifice incuietorile",
a spus judecatorul.

"Este un caz bizar. Probabil am cea mai mare experienta din aceasta cladire de tribunal, dar in 26 de ani nu am mai intalnit un astfel de caz, cand hotii iau cu ei un copil, la un jaf"
, a subliniat judecatorul.

Mihai Dediu, 30 de ani, si sotia sa, Laura, 24 de ani, au pledat vinovat pentru avarierea incuietorilor si ferestrelor. S-a renuntat la acuzatia de jaf.

Potrivit avocatului, celor doi li se spusese intr-un magazin ca se pot muta la adresa respective.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.