Un elicopter in care se afla regina Sofia a Spaniei a fost nevoit sa aterizeze de urgenta, din cauza unor probleme tehnice, in timp ce zbura de la Toledo la Madrid.

Reprezentantii Casei Regale au spus ca elicopterul Super Puna a pierdut brusc altitudine, in timp ce decola, si a aterizat imediat, relateaza El Pais, citat de RIA Novosti.

Regina si-a continuat calatoria cu masina si a ajuns in siguranta la palatul de la Madrid.

Ministrul spaniol al apararii a declarat ca incidentul s-a produs deoarece unul dintre motoarele elicopterului nu a mai avut putere. Desi elicopterele Super Puna pot zbura si cu un singur motor, pilotul a decis sa nu riste siguranta reginei, potrivit NewsIn.

Regina Sofia era insotita de ministrul spaniol al sanatatii, Trinidad Jimenez. Ele au mers la Toledo pentru a decerna un premiu unui spital local pentru eforturile depuse pentru a ajuta persoanele cu dizabilitati si pentru a le ajuta sa se integreze in societate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.