O operatiune a politiei impotriva mafiei ruse s-a desfasurat luni dimineata in mai multe tari europene, permitand arestarea a 69 de persoane, dintre care 24 in Spania, a declarat o sursa din politia spaniola.

Aceasta operatiune a fost desfasurata in "diferite tari europene", a anuntat politia nationala spaniola, subliniind ca operatiunea este in curs si a dus, in total, la "69 de arestari in Europa".

In Spania, aceasta operatiune care a dus la 24 de arestari a fost condusa de Udyco, unitate speciala a politiei insarcinata cu combaterea traficului de droguri si crimei organizate, sub supravegherea unui judecator al Audientei Nationale, inalta instanta spaniola, relateaza NewsIn, citand AFP.

Potrivit postului national de radio, RNE, majoritatea persoanelor arestate sunt cetateni rusi si au fost retinuti pentru spalare de bani provenind din trafic de droguri sau coruptie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.