Presedintele american Barack Obama a declarat miercuri, in gluma, ca autorii a jumatate dintre cele circa 40.000 de scrisori pe care le primeste in fiecare zi la Casa Alba il considera "idiot", relateaza AFP.

Colaboratorii sai nu il scutesc de furia celor care ii trimit scrisori, alegand pentru el, in fiecare zi, 10 pe care sa le citeasca seara, cand se retrage in camerele sale private, a spus, ironic, Obama.

"Va spun, colaboratorii mei sunt foarte impartial, pentru ca circa jumatate dintre aceste scrisori ma califica drept idiot", a afirmat Obama razand, la o reuniune publica organizata la Saint Louis (Missouri).

El a remarcat, pe un ton serios, ca numeroase persoane in varsta ii scriu pentru a cere ca guvernul sa nu intervina in sistemul de asigurare medicala Medicare, care le este destinat. Seful statului a precizat ca in raspunsurile sale le aminteste ca Medicare este un program finantat de Guvernul federal, potrivit NewsIn.

Obama mentioneaza adesea numeroasele scrisori care ii sunt trimise zilnic la Casa Alba, insistand asupra faptului ca citirea lor il ajuta sa nu se inchida intr-un "balon" si sa pastreze contactul cu americanii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.