Presedintele american Barack Obama va trebui sa ii dea premierului canadian Stephen Harper o naveta de bere, dupa ce a pierdut pariul privitor la finala turneului de hochei pe gheata, castigata duminica de Canada in fata Statelor Unite.

Canada a invins SUA cu 3 la 2 in prelungiri, obtinand medalia de aur a turneului de hochei pe gheata, masculin, la JO de la Vancouver, relateaza NewsIn, citand AFP.

Daca ar fi castigat SUA, Obama ar fi primit o naveta de bere din partea lui Harper.

"Speram ca, in plus fata de respectarea obligatiilor, ii vom putea oferi o naveta cu bere americana, pe care am mizat, pentru a-si da seama ce a ratat", a glumit purtatorul de cuvant al lui Obama, Robert Gibbs.

La randul sau, Gibbs i-a promis omologului sau canadian Dimitri Soudas ca va purta in public un tricou al echipei de hochei canadiene, in cazul in care SUA erau infrante. "Dimitri mi-a spus ca imi va trimite tricoul, deci imi voi respecta partea mea de promisiune saptamana aceasta", a spus Gibbs. Tricoul va fi apoi vandut la licitatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.