5.000 de homosexuali si heterosexuali au pozat goi pe treptele Operei din Sydney, in fata artistului american Spencer Tunick.

Aceasta instalatie umana a fost comandata cu ocazia Marsului lesbienelor si al homosexualilor, care a avut loc weekendul care tocmai a trecut.

5.000 de barbati si femei de toate varstele si toate masurile nu s-au lasat infricosati de vremea racoroasa a primei zile de toamna australiana si si-au aruncat hainele in fata artistului fotograf, care este cunoscut pentru pozele sale in care mii de oameni isi arata nuditatea.

“Lesbiene, homosexuali si heterosexuali goi stau unii langa ceilati, iar acesta este un mesaj puternic catre lume, acela ca Australia imbratiseaza o cultura a diversitatii si a egalitatii”, a spus Spencer Tunick, potrivit bbc.co.uk.

Printre modelele nude s-a aflat si o femeie insarcinata care a fost apoi dusa imediat la spital pentru a naste, dar si un prezentator al buletinului meteorologic, la o televiziune australiana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.