O balena ucigasa din parcul acvatic SeaWorld din Orlando, Florida, si-a atacat mortal antrenoarea, miercuri, sub privirile ingrozite ale vizitatorilor.

Martorii sustin ca balena, numita Tilikum, sau Tilly pentru prieteni, care are o greutate de circa 5 tone, a sarit dintr-o data si a prins-o de talie pe instructoarea sa in varsta de 40 de ani si a tras-o in bazin. Aceasta a fost tinuta in apa de balena si a murit inecata, relateaza cotidianul britanic The Telegraph.

Pe de alta parte, un oficial a declarat ca instructoarea a alunecat si a cazut in bazin, unde a fost atacata de balena criminala chiar inainte de inceperea unui spectacol public, precizand ca a fost un accident.

Dupa incident, vizitatorii au fost evacuati si parcul a fost inchis.

In 1999, balena Tillikum a mai fost acuzata de moartea unui tanar in varsta de numai 27 de ani, al carui trup a fost gasit plutind intr-un rezervor al SeaWorld, potrivit CNN.

Dawn Brancheau era una dintre cele mai experimentate instructoare din centrul acvatic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.