Reprezentantul democrat Patrick Kennedy, fiul defunctului senator Edward Kennedy, a anuntat vineri ca nu va mai candida la alegerile legislative din noiembrie, relateaza AFP.

Patrick Kennedy, 42 de ani, este ales al statului Rhode Island din 1995, informeaza NewsIn.

Retragerea sa anuntata inseamna ca in Congres nu va mai exista niciun membru al clanului Kennedy, pentru prima oara in ultimele decenii.

"Dupa ce am petrecut 20 de ani in politica, viata mea a luat o alta directie si nu voi candida la realegere anul acesta", a spus Patrick Kennedy.

El le-a multumit oamenilor care l-au sustinut. "Boala mi-a luat mentorul si confidentul, ultima mea sursa de inspiratie si forta", a mai spus el, aluzie la tatal sau, Ted Kennedy, care a murit anul trecut la varsta de 77 de ani.

Anuntul vine dupa pierderea din statul vecin Massachusetts a fostului loc in Senat al lui Ted Kennedy, castigat de republicanul Scott Brown, ceea ce a dus la pierderea majoritatii calificate a democratilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.