Politia austriaca a anuntat miercuri ca a efectuat cea mai mare captura de cocaina din istoria sa, interceptand 206 kilograme de cocaina pe aeroportul din Viena

Drogurile, cu o valoare de 40 milioane de euro, erau repartizate in sapte genti sport ascunse in sectorul de marfuri al aeroportului, a anuntat un sef al politiei.

Gratie unui schimb international de informatii, politistii au fost avertizati in legatura cu eventuala sosire a unei cantitati mari de droguri din America Latina, relateaza NewsIn, citand AFP.

Dupa ce s-au asigurat ca respectivele genti contineau intr-adevar droguri, anchetatorii au asteptat sa fie ridicate. Sase persoane, straini cu varste cuprinse intre 30 si 60 de ani, au fost arestate marti.

Ancheta asupra acestei retele internationale de traficanti de droguri continua. Autoritatile au fost surprinse de cantitatea de droguri confiscata in aceasta operatiune, avand in vedere ca in general nu sunt interceptate mai mult de 80 de kilograme de droguri pe an pe aeroport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.