Premierul ucrainean Iulia Timosenko nu isi va recunoaste infrangerea la alegerile prezidentiale si va incerca sa conteste rezultatele in justitie, au declarat marti surse parlamentare citate de cotidianul online Ukrainska Pravda.

"Nu voi recunoaste niciodata legitimitatea victoriei lui Ianukovici la un astfel de scrutin", a declarat Timosenko la o reuniune organizata luni seara cu grupul sau parlamentar, scrie ziarul, potrivit AFP, citata de NewsIn.

Mai multi deputati din blocul Timosenko au anuntat ca vor fi depuse plangeri in urmatoarele zile, in instanta, pentru contestarea rezultatului votului.

"Vom face totul pentru a dovedi ca aceste alegeri au fost falsificate", a spus deputatul Serghi Sobolev, membru al Blocului Timosenko.

Totusi, conform cotidianului Evenimentul Zilei, concluziile pozitive ale organizatiei privind desfasurarea alegerilor prezidentiale din Ucraina au mai curmat elanul contestatar al premierului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.