erorismul islamic ar putea lovi si in Germania, iar potentialii atentatori s-ar afla deja in aceasta tara, dar au grija sa nu atraga atentia autoritatilor asupra lor, relateaza cotidianul german Berliner Zeitung. "Serviciile de informatii germane au deja certitudinea ca multi mujahedini islamici traiesc in Germania, mai ales la Berlin, si sunt pregatiti sa loveasca in orice moment, imediat ce vor primi ordine", scrie cotidianul, citand surse din cadrul serviciilor secrete germane.

Germania, care nu a participat la campania militara din Irak, a intrat in vizorul integrismului islamic din cauza adeziunii sale la lupta impotriva terorismului international - indeosebi in Afganistan, si pentru ca si-a asumat pregatirea fortelor de politie irakiene. "Atentatorii care vor sa se razbune pentru acest lucru nu mai provin din strainatate", au subliniat sursele citate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.