Ancheta politiei din Singapore arata ca masina Ambasadei Romaniei implicata in accidentul mortal din decembrie nu fusese furata si ca diplomatul Silviu Ionescu se afla la volan in momentul producerii dramei.

Diplomatul s-a intors in Romania la trei zile de la accident.

Un oficial din Singapore, Lau Wing Yum, a spus insa ca nu se stie unde se afla diplomatul, iar politia locala este in contact cu Interpol Bucuresti, potrivit cotidianului Straits Times, citat de NewsIn.

Cel putin 35 de martori vor fi audiati in ancheta privitoare la accidentul dn decembrie, soldat cu moartea unui cetatean originar din Malaysia. Ancheta va avea loc in perioada 3-10 martie.

Accidentul petrecut in noaptea de 14 spre 15 decembrie in cartierul Bukit Panjang a provocat moartea unei persoane si ranirea altor trei. Masina ambasadei Romaniei la Singapore, un Audi A6, a fost ulterior gasita abandonata la periferia capitalei Singapore.

Opinia publica din Singapore a acordat o atentie deosebita acestui caz, in momentul in care au aparut dezvaluiri ca masina nu a fost furata, asa cum a declarat initial insarcinatul cu afaceri al Romaniei la Singapore, Silviu Ionescu.

Accidentul din Singapore: Parchetul General a inceput o ancheta in cazul diplomatului Ionescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.