Liderul de la Casa Alba a declarat luni ca doreste mai degraba sa guverneze bine timp de patru ani, deca prost timp de opt ani, asigurand ca nu urmareste neaparat realegerea, relateaza AFP.

Inainte cu doua zile de discursul despre starea natiunii, Obama a declarat pentru ABC ca prefera sa fie presedinte intr-un "mandat foarte bun, decat in doua mandate mediocre". "Exista o tendinta la Washington conform careia misiunea noasta, a celor alesi, este sa fim realesi. Nu aceasta este misiunea noastra, ci a rezolva problemele si a ajuta oamenii", a subliniat presedintele american, potrivit NewsIn.

Dupa ce mandatul se va incheia, "nu vreau sa privesc in urma si sa-mi spun ca tot ce m-a interesat a fost sa-mi mentin nivelul de popularitate", a declarat Obama. "Am vazut asta in campanie. Cand scazi in sondaje, esti un idiot. Cand urci, esti un geniu", a mai spus presedintele.

Aceste declaratii vin in conditiile in care Obama scade serios in sondaje, majoritatea americanilor dezaproband modul in care gestioneaza economia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.