Frigul a provocat 11 decese in Polonia duminica, temperaturile atingand in unele regiuni minus 35 de grade Celsius, iar bilantul ajunge astfel la 202 morti de la inceputul lunii noiembrie, a anuntat purtatorul de cuvant al politiei, Kamila Szala.

"Printre victimele frigului figureaza mai ales persoane fara adapost si persoane care au abuzat de alcool, printre care un baiat de 13 ani gasit mort la un kilometru de locuinta sa din Glowienka", a spus Szala, citat de AFP.

"Circumstantele mortii sale nu au fost elucidate, dar se stie ca baiatul bause sambata seara alcool cu fratele sau de 15 ani si verisorul de 16 ani, care s-au intors dupa aceea acasa si nu au alertat parintii", potrivit sursei, relateaza NewsIn.

"Bilantul acestei ierni este tragic, am depasit 200 de victime zilele trecute, in pofida apelurilor noastre la vigilenta", a mai spus Szala.

Cea mai dura iarna din ultimii ani a fost cea din 2005-2006, cand 233 persoane au murit din cauza frigului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.