Politia din Piata Rosie a arestat un barbat care incerca sa intre in Kremlin pentru a-i cere presedintelui Dmitri Medvedev sa-i dea fiica de nevasta, relateaza RIA Novosti.

Potrivit sefului comisariatului din Moscova, barbatul originar din Daghestan, in varsta de 35 de ani, a incercat sa-i convinga pe politisti ca avea o intalnire urgenta cu presedintele rus, urmand sa ii ceara mana fiicei sale.

Totusi, barbatul s-a inselat, confundandu-l pe Medvedev cu Vladimir Putin: presedintele nu are decat un fiu, Ilia, nascut in 1996. Premierul este cel care are doua fiice, relateaza NewsIn.

Politia l-a trimis intr-un spital psihiatric, pentru a fi evaluat. S-a aflat ca barbatul venise la Moscova cu doi ani in urma, pentru a-si gasi de lucru. Isi gasise un post pe un santier si trimitea o parte a salariului mamei sale, tatalui si fratelui sau, ramasi in Daghestan.

Din cauza crizei, barbatul si-a pierdut slujba si a atunci a decis sa se casatoreasca, dar nu cu oricine, ci cu fiica presedintelui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.