Seful guvernului italian, Silvio Berlusconi, iesit de curand din convalescenta dupa lovitura in plina figura primita la un miting electoral, a mers miercuri intr-o scurta vizita privata in Franta, intr-o mica localitate de pe Coasta de Azur, de unde a cumparat patru nuduri din bronz.

"Sunt nuduri un pic cam indraznete, sa spunem nuduri senzuale", a declarat pentru AFP, Loic Deltour, director de comunicare la galeriile Vladimir Rustinoff et Joël Guyot, de unde Berlusconi a cumparat bronzurile. Deltour a refuzat sa precizeze pretul nudurilor din bronz: "A fost un pret destul de ridicat. Cateva zeci de mii de euro", a declarat el, potrivit NewsIn.

Seful guvernului italian, care a fost insotit de fiica sa, i-a cumparat si acesteia doua bronzuri reprezentand grupuri corale.

Berlusconi este interesat si de arta contemporanta si a achizitionat o litografie numerotata a artistului american Mr. Brainwash reprezentandu-l pe Barack Obama in chip de Superman.

Berlusconi a mers in Franta escortat de garzi de corp italiene, precum si de forte de securitate franceze. Prefectura franceza a precizat ca a fost instituit un dispozitiv de securitate pentru a-l insoti pe Berlusconi in vizita sa privata. Seful guvernului italian parea refacut dupa recenta agresiune a carei victima a fost, a spus Deltour.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.