Cel putin sase persoane au fost ucise si alte 14 ranite, in urma unui atac sinucigas care a avut loc miercuri in fata unui sediu al politiei rutiere din Mahacikala, in Daghestan, a anuntat un purtator de cuvant al politiei locale.

"O bomba a explodat in apropierea unui sediu al politiei rutiere din Mahacikala", a declarat el, precizand ca cel putin sase politisti au fost ucisi in urma exploziei, iar alte cateva zeci au fost spitalizati, informeaza RIA Novosti, conform NewsIn.

Un reprezentant al conducerii regionale a politiei rutiere a precizat, la randul sau, ca forta exploziei a avut o putere echivalenta cu 50-60 de kilograme de TNT. Atacatorul a intrat cu masina intr-un sediu al politiei din capitala Daghestanului, dar a fost blocat de un vehicul al politiei inainte de a exploda.

Daghestanul, o republica din cadrul Federatiei Ruse, este situat in Caucazul de nord, si are frontiera comuna cu Cecenia. In ultimele luni, Daghestanul, locuit in majoritate de musulmani, a devenit tinta atentatelor teroriste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.