China era afectata duminica de temperaturi extrem de scazute si ninsori ce paralizeaza traficul aerian si criculatia rutiera, potrivit presei, relateaza AFP.

Ninsorile vor continua luni si marti si temperaturile vor continua sa scada in urmatoarele 48 de ore, in timp ce China se pregateste sa-si reia activitatea luni dupa sarbatorile de sfarsit de an.

Curentul de aer rece ar putea aduce temperaturile la minus 16 gerade le Beijing luni si marti. Potrivit ziarului Beijing Youth Daily, aceste temperaturi ar putea fi cele mai scazute inregistrate la Beijing in ultimii 40 de ani, noteaza NewsIn.

In plus, ninsorile au perturbat traficul pe aeroportul din Beijing, unde circa 90% din zboruri au suferit intarzieri sau au fost anulate duminica. Circa 500 de curse au avut intarzieri, iar alte 400 au fost anulate, mii de pasageri fiind blocati pe aeroport. Si alte aeroporturi din nord au inregistrat probleme similare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.