Un avion al American Airlines, cu 154 de persoane la bord, a iesit de pe pista in momentul aterizarii si s-a rupt in doua, marti seara, pe aeroportul international din Kingston, Jamaica, incidentul soldandu-se doar cu ranirea a 40 de pasageri.

Ranitii au fost internati la Kingston, a precizat ministrul jamaican al informatiilor, Daryl Vaz, informeaza AFP, citat de NewsIn.

Boeingul 737, care transporta 148 de pasageri si sase membri ai echipajului, venea de la Miami. Avionul s-a rupt in doua dupa ce, in jurul orei locale 22.00 (miercuri, ora 5.00, ora Romaniei), a incercat sa aterizeze in conditii de ploaie puternica, dar a ratat pista.

Seful TV Jamaica, Milton Walker, a declarat pentru CNN ca numai patru persoane au fost ranite grav.

"Aparatul s-a prabusit si s-a rupt", a declarat pentru Jamaica Observer unul dintre pasageri.

Un alt pasager a povestit ca Boeingul 737 aterizase normal, iar pasagerii chiar incepusera sa aplaude, dar apoi avionul nu a reusit sa se opreasca pe pista. "A urmat apoi o bubuitura puternica", a relatat martorul ocular. "In acel moment, pasagerii au realizat ca ceva nu merge bine si au iesit mastile de oxigen. Pasagerii au observat apoi ca structura aparatului incepe sa se prabuseasca", a relatat pasagerul.

American Airlines a refuzat sa faca speculatii despre cauzele accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.