Premierul italian Silvio Berlusconi, ranit duminica seara intr-un atac, a petrecut o noapte destul de agitata la spital, pentru ca a avut dureri, au spus medicii, care trebuie sa decida acum daca el va fi externat miercuri, asa cum era prevazut, relateaza AFP, potrivit NewsIn.
"Berlusconi a avut o noapte mai putin linistita, s-a trezit cu dureri. Medicul Alberto Zangrillo il va examina la pranz si va decide daca premierul poate fi externat", a declarat directorul de comunicatii al spitalului.

Potrivit purtatorului de cuvant al premierului, Paolo Bonaiuti, Berlusconi a fost foarte multumit marti seara sa primeasca vizita a doi jucatori din clubul sau de fotbal AC Milan - Clarence Seedorf si Thiago Silva - precum si sa fie sunat de presedintele american Barack Obama."A fost foarte multimit ca a primit urari de insanatosire" din partea liderului american, a spus Bonaiuti.

Berlusconi si-a inceput ziua ca de obicei, citind ziarele, a precizat el, calificandu-l pe premier drept "un vulcan care sta sa erupa". "Este foarte activ, va fi dificil, daca nu chiar imposibil, sa-l tinem linistit, departe de obligatiile sale", a adaugat Bonaiuti.

Berlusconi si-a anulat luni intrevedera cu premierul muntenegrean si o deplasare prevazuta pentru miercuri la conferinta de la Copenhaga. Potrivit lui Bonaiuti, deocamdata este incerta conferinta de presa de sfarsit de an a premierului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.