Presedintele Barack Obama si miliardarul Warren Buffet sunt veri indepartati, avand un stramos francez comun, a afirmat marti site-ul Ancestry.com, relateaza AFP.

Expertii site-ului asigura ca Mareen Duvall, care a emigrat din Franta in SUA in anii 1650, este ruda indepartata cu Barack Obama, dar si cu Warren Buffet.

Odata sosita in America, ea a cumparat un teren in comitatul Anne Arundel, din Maryland, pe care l-a numit "Middle Plantation".

Site-ul a spus deja ca Obama are origini germane si ca este var de departe cu actorul Brad Pitt, relateaza NewsIn.

In campania pentru prezidentiale, sotia fostului vicepresedinte Dick Cheney a spus ca a descoperit ca Obama este var indepartat al lui Cheney, prin aceeasi imigranta franceza.

"Mareen Duvall a avut 12 copii si deci numerosi descendenti. Este greu de dat un numar, dar exista o micuta comunitate de persoane cu legaturi cu Duvall in SUA", a declarat Anathasia Tyler, experta a site-ului cu un milion de abonati in SUA.

Studiind arborele genealogic al miliardarului, Tyler a deascoperit din intamplare legatura dintre Warren Buffet si Obama, "Nu ne gandeam ca ar exista vreo legatura intre cele doua familii. Am inceput sa trasam arborele genealogic al lui Obama acum cativa ani si, cand am inceput sa lucram la cel al lui Buffet, am dat peste acest nume de familie 'Duvall' si s-a putut demonstra ca exista o legatura", a explicat Tyler.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.