Premierul italian Silvio Berlusconi a gafat din nou. Acesta i-a socat pe liderii UE la summitul incheiat vineri la Bruxelles, dupa ce le-a trimis omologilor sai, in pline discutii serioase, schite ce infatisau o istorie a modei lenjeriei intime pentru femei.

In timp ce liderii europeni discutau despre schimbarea climatica, Berlusconi a facut sa circule niste desene pe care el insusi la facuse, reprezentand diverse tipuri de lenjerie intima purtata de femei de-a lungul timpului, relateaza saptamanalul Mail on Sunday.

Glumaacestuia i-a facut pe unii sa chicoteasca, dar in acelasi timp a starnit si indignare in randul unor lideri europeni, care i-au trimis desenele inapoi. Printre liderii europeni prezenti se aflau premierul britanic Gordon Brown, cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Nicolas Sarkozy, premierul irlandez Brian Cowen, dar si noua sefa a diplomatiei europene, baroneasa Cathy Ashton.

"Chilotii de femei de-a lungul epocilor"

In varsta de 73 de ani, Berlusconi a inceput sa deseneze in timp ce liderii discutau despre fondurile necesare tarilor mai sarace pentru combaterea schimbarii climatica.Initial, liderii au crezut ca Berlusconi isi face propriile calcule, dorind sa ia parte la complexele discutii. Ulterior, acestia au realizat ca el de fapt desena lenjerie intima pentru femei. Desenele aveau si un titlu: "Chilotii de femei de-a lungul epocilor", iar schitele cuprindeau lenjerie folosita de femeile egiptene, lenjerie in stil victorian, chiloti de satin francezi, chiloti tanga sau cu snur. "Nimanui nu-i venea sa creada", a declarat sursele citate de Mail on Sunday.

Din aprilie, Berlusconi se confrunta cu acuzatii de comportament sexual inadecvat, sotia sa Veronica divortand de premier dupa participarea acestuia petrecerea de majorat a unei fete. Patrizia D'Addario, o fosta dama de companie in varsta de 42 de ani, descrie intr-o carte cum si-a petrecut noaptea cu Berlusconi, in timp ce petrecerile date de premierul italian la vila sa din Sardinia, frecventata de tinere, au fost descrise cu lux de amanunte de presa din Peninsula.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.