Trei baieti cu varste de 13, 15, respectiv 16 ani, au murit sambata in Bulgaria, dupa ce o bomba artizanala a explodat intr-un orfelinat.

Deflagratia a avut loc in jurul orei locale 14.00, la orfelinatul lui Krumovgrad, din sudul tarii, relateaza Sofia News Agency, potrivit NewsIn.

Unul dintre baieti a murit pe loc, iar un altul a fost dus la spitalul Krumovgrad, unde a decedat ulterior. Al treilea, aflat in stare scritica, a fost internat la spitalul din Kardzhali, unde a murit in timpul unei interventii chirurgicale.

Politia a ajuns la fata locului la scurt timp dupa explozie si a descoperit urme de explozibili artizanali. Nu este clar daca baietii au incercat sa construiasca bomba sau daca aceasta a provenit din afara orfelinatului.

Experti criminalisti si membri ai fortelor antiteroriste perchezitioneaza zona, in timp ce psihologi ajuta copiii sa faca fata tragediei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.