Premierul rus Vladimir Putin a sugerat joi ca s-ar putea prezenta la alegerile prezidentiale din 2012, declarand la televiziunea rusa ca se va "gandi" la aceasta optiune. Pe de alta parte, seful statului rus, Dimtri Medvedev declara ca nu exclude nici el o candidatura la aceleasi alegeri.

"Ma voi gandi, mai am destul timp", a spus Putin, raspunzand intr-o emisiune televizata unei intrebari in legatura cu posibila participare la urmatoarele alegeri prezidentiale, relateaza NewsIn, citand AFP.

"Deciziile in privinta campaniei electorale din 2012 vor fi luate in functie de evolutia situatiei economice si sociale", a adaugat premierul.

"Suntem in 2009 si cel mai mare pericol ar fi ca munca noastra de zi cu zi sa depinda de interesele campaniilor electorale care vor urma", a mai afirmat el.

In replica, presedintele rus Dmitri Medvedev a declarat la Roma, imediat dupa declaratiile lui Putin, ca nu exclude nici el o candidatura la alegerile prezidentiale din 2012, relateaza AFP.

"Daca Putin nu exclude o candidatura, nici eu nu o exclud", a spus Medvedev, aflat la Roma.

"Suntem apropiati si lucram bine impreuna. Vom putea ajunge la un acord. Vom lua o decizie rezonabila, cu conditia ca Medvedev sau Putin sa aiba o sansa sa fie alesi", a adaugat el, vorbind despre el la persoana a treia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.