Un cuplu care nu avea invitatie a reusit sa intre in Casa Alba marti seara, la un dineu oficial in onoarea premierului indian Manmohan Singh, fara sa fie reperat de serviciile de securitate.

Secret Service a deschis o ancheta asupra incidentului, a informat Washington Post, relateaza NewsIn.

"Potrivit primelor elemente, a fost identificat un punct de control care nu a urmat procedura pentru a verifica daca respectivul cuplu figura pe lista invitatilor", a spus Edwin Donovan, agent.

Cuplul "a trecut prin portile de securitate, precum si de celelalte nivele de securitate, ca toti invitatii", a adaugat el.

Conform ziarului, citat de AFP, cuplul - Tareq si Michaele Salahi - aspira sa participe la un reality-show in statul invecinat North Virginia.

Cuplul a povestit pe Facebook cum a reusit sa pacaleasca serviciile de securitate si a publicat o fotografie, in care apare alaturi de vicepresedintele Joe Biden, responsabilul pentru personal de la Casa Alba, Rahm Emanuel, si prezentatoarea TV Katie Couric.

Albumul foto cu acest cuplu la Casa Alba il puteti gasi aici!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.