Liderul libian Muammar Gaddafi a cerut sa ii fie aduse 500 de femei frumoase, pe care a incercat sa le converteasca la islam, in timpul vizitei sale la Roma, unde a participat la un summit FAO consacrat securitatii alimentare, relateaza Daily Mail.
Gaddafi este cunoscut pentru cererile sale ciudate atunci cand calatoreste in strainatate, printre care sa isi instaleze cortul de beduin in fata cladirii unde ar trebui sa fie cazat. De aceasta data, insa, el a cerut 500 "de fete italience frumoase", pentru o gala.

Femeile trebuiau sa aiba intre 18 si 35 de ani, cel putin 1,73 metri inaltime si nu aveau voie sa poarte fuste scurte sau decolteuri adanci. Liderul libian a insistat, insa, ca "tocurile sunt in regula".

Tinerele s-au strans la un hotel din centrul Romei, dupa care au fost duse la resedinta ambasadorului Libiei. Dupa o ora a ajuns si Gaddafi, care le-a vorbit despre superioritatea religiei musulmane.

De asemenea, el le-a dat femeilor cate o copie a Coranului si o versiune cu autograf a Cartii sale Verzi privind democratia si filosofia politica. Dupa care, ele au fost trimise acasa, fara a li se oferi nici macar un cocktail, relateaza NewsIn.

Astfel ca, desi parerile privind predica religioasa au fost impartite, majoritatea fetelor au fost de acord ca serviciile de catering au fost proaste.

"Am crezut ca mergem la o petrecere - nici macar nu am primit un pahar cu apa sau un snack sarat", a spus una dintre el. "A fost totul foarte politicos, dar ma asteptam macar la ceva de mancare", a declarat o alta.

"Vreau sa subliniez ca niciuna dintre fete nu a petrecut noaptea acolo", a declarat Alessandro Londero, de la agentia italiana Hostessweb. "Le-am numarat pe toate la intrare si le-am numarat pe toate la iesire. Nu a fost nimic nepotrivit, a fost doar o seara interesanta de discutii", a adaugat el.

Londero nu a vrut sa dezvaluie cat a primit pentru cele 500 de fete sau cu cat le-a platit pe el, dar a recunoscut ca i s-a oferit un bonus pentru ca a pregatit evenimentul in numai doua ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.