Prim-ministrul rus a starnit admiratia fanilor rusi ai hip-hop-ului in urma elogiului adus artei stradale, fenomen in care se exprima "talentul si creativitatea" prin forma si continut.
"Graffiti devine o arta autentica", a declarat Putin in timpul unei ceremonii de decernare a premiilor unui concurs de hip-hop, adaugand ca "si breakdance-ul este cu adevarat o propaganda in favoarea unui mod de viata sanatos, pentru ca este greu sa iti imaginezi ca se poate conjuga cu un pahar (de alcool) sau cu doguri".

"Chiar si rap-ul strazii, care poate parea putin necizelat, are un continut social, vorbeste despre probleme, mai ales despre cele ale tinerilor", a mai spus premierul rus.

Potrivit agentiei Interfax, citate de NewsIn, discursul lui Putin, care a inmanat premiile castigatorilor de la categoriile "graffiti", "rap" si "breakdance", a fost primit de o "furtuna de emotie", de aplauze si fluieraturi.

"Ar fi cool sa inregistrezi o melodie impreuna cu Putin... Este un barbat-legenda, este idolul nostru. Creati zgomot pentru el, pentru ca lumea intreaga sa il poata asculta", a declarat rapperul castigator, Roma Jugan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.