O persoana inarmata a luat ostatic marti directorul unei scoli din Pine Plains, localitate situata la circa 145 de kilometri de orasul New York , a anuntat politia locala.
UPDATE: Barbatul care a luat ostatic directorul unui liceu din statul New York s-a predat, a anuntat politia locala, precizand ca nu exista raniti, relateaza MSNBC, potrivit NewsIn.

Anterior, un oficial local, Gregg Pulver anuntase ca politia l-a incercuit pe agresor intr-o camera din liceul Stissing Mountain si negociaza.

Pulver a declarat ca a primit primele informatii in jurul orei in care s-a deschis scoala, la ora locala 7.45 (14.45 ora Romaniei). Nu este clar cate persoane se afla in scoala, dar de obicei sunt 500 de elevi si 100 de profesori.

La fata locului au fost trimise echipe ale politiei statului New York, precum si o echipa SWAT. Conform lui Pulver, 100 de membri ai fortelor de ordine au fost desfasurati.

Elevii sunt in siguranta intr-o alta parte a campusului. Pulver a precizat ca acestia vor fi tinuti in scoala pana cand va fi pus la punct un plan sigur de evacuare a lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.