Cel putin 41 persoane au fost ucise si alte zeci au fost ranite luni dupa ce o bomba a explodat la un punct de control al fortelor de securitate in nord-vestul Pakistanului, au declarat autoritatile.
Conform AFP, citat de NewsIn, confruntarile s-au desfasurat intre armata pakistaneza si talibanii apropiati de al-Qaida.

Conform CNN, aproximativ 45 de persoane au fost ranite in explozia din districtul Shangla mai precis in Valea Swat, a declarat Syed Altaf Hussein, un inalt functionar de guvern din zona. Explozia s-a produs aproape de o intersectie, intr-o piata in Alpurai, bomba vizand un vehicul militar, potrivit oficialilor.

Districtul Shangla, la est de Mingora, este una dintre zonele in care militarii intreprind operatiuni impotriva talibanilor de la inceputul acestui an, o regiune foarte periculoasa, in care au avut loc o multime de atentate sinucigase.

Sambata, militantii au luat cu asalt sediul armatei in orasul Rawalpindi, omorand 11 militari si trei civili, potrivit biroului de presa al armatei pakistaneze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.