Sotii Chirac au fost nevoiti sa se separe de cainele lor Sumo, devenit agresiv si depresiv dupa ce a parasit palatul Elysee, relateaza vineri cotidianul de mare tiraj Le Parisien, citat de AFP.
Micul bichon maltez alb, care l-a muscat pe fostul presedinte de trei ori, a fost dat unor prieteni ai lui Jacques si Bernadette Chirac, care locuiesc la o ferma din apropiere de Paris, scrie NewsIn.

"Nu a suportat plecarea de la Elysee. Era foarte mic, abia se nascuse si dintr-o data, in acest apartament, a devenit trist. Apoi a devenit agresiv", a explicat Bernadette Chirac.

Dupa alegerea lui Nicolas Sarkozy, in mai 2007, cuplul Chirac a parasit palatul Elysee si s-a mutat intr-un apartament de pe malul Senei, inchiriat de la un membru al familiei libaneze Hariri.

Animalul l-a muscat de doua ori pe fostul sef al statului, in varsta de 76 de ani, ceea ce l-a determinat pe veterinar sa ii prescrie antidepresive. In urma cu cateva luni, cainele a recidivat. "L-a muscat (pe Jacques Chirac - n.red.) de stomac. Mi-a fost foarte teama pentru ca era mult sange", povesteste fosta Prima Doamna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.