Ministrul german al economiei, Karl-Theodor zu Guttenberg, a fost anuntat drept DJ la o petrecere ce va fi organizata sambata de asociatia de tineret a partidului conservator Uniunea Crestin-Sociala (CSU).
Liderul tinerilor CSU din Bavaria, Bernhard Kuttenhoffer, a precizat ca tanarul si popularul ministru al economiei, care nu a facut niciodata risipa de eforturi pentru a-si impune imaginea de politician dinamic, va asigura muzica timp de 45 de minute la petrecerea organizata in localitatea Neuburg, relateaza AFP, conform NewsIn.

Ministrul in varsta de 37 de ani nu va avea insa ocazia sa improvizeze foarte mult, deoarece o lista cu melodii rock a fost deja stabilita. Aceasta contine titluri a caror varsta o depaseste pe aceea a participantilor la petrecere. Printre acestea se afla melodia "TNT", din 1976, a grupului australian AC/DC, "Start me up", din 1981, a trupei Rolling Stones, sau "Keep on rocking in the free world" din 1989, a lui de Neil Young.

In plus, nu este sigur ca afisul care il anunta pe ministrul economiei Karl-Theodor zu Guttenberg in postura de DJ ii va atrage si pe iubitorii muzicii care nu sunt membri ai Uniunii Crestin-Sociale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.