O angajata dintr-o uzina din Normandia vizitata la 3 septembrie de Nicolas Sarkozy a declarat ca a fost selectionata pe criteriul inaltimii, pentru a nu fi in contrast cu liderul francez, in spatele caruia a stat, potrivit unui reportaj al televiziunii belgiene RTBF, relateaza AFP.
Presedintia franceza a calificat informatia drept "groteasca". Imagini din reportajul corespondentului Jean-Philippe Schaller au fost preluate duminica de mai multe site-uri franceze, ca Rue89 sau Arrêt sur images.

Intrebat daca exista vreun criteriu de inaltime pentru selectionarea angajatilor plasati in spatele presedintelui, unul dintre responsabilii uzinei din Faurecia de Caligny s-a limitat la a spune: "Conducerea nu vrea sa comenteze informatia".

"Este absolut grotesc", a declarat presedintia. Initial, serviciul de presa al presedintelui Sarkozy nu putuse fi contactat.

Reportajul difuzat sambata prezinta, printre altii, o salariata care sta pe podiumul de pe care presedintele urma sa sustina un discurs in fata camerelor, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.