Un adolescent in varsta de 16 ani si-a pierdut viata ieri, in cursul unei curse cu tauri organizata intr-un sat din nord-estul Spaniei, la trei zile dupa ce alt adolescent fusese ranit grav in circumstante similare, in apropiere de Madrid, au anuntat autoritatile locale.
Alex Malo Arbiol a luat parte la eveniment in satul Cabanillas din Navarra. El a fost rasturnat de un taur, a anuntat primarul satului, Ana Maria Rodriguez, pentru postul de radio Cadena Ser. "Baiatul s-a ridicat si s-a indreptat spre o bariera, dar cand a ajuns s-a prabusit", a adagat ea. Adolescentul a murit la spitalul unde a fost transportat.

Satul a intrerupt festivalul sau anual in onoarea sfantului care il patroneaza. Guvernul regional din Navarra a afirmat ca organizarea cursei a respectat reglementarile in vigoare. Regiunea interzice participarea minorilor mai mici de 16 ani la astfel de evenimente, potrivit NewsIn.

Un alt adolescent, in varsta tot de 16 ani, se afla in continuare in stare critica, dupa ce a fost luat in coarne de un taur duminica, la Leganes, localitate situata la sud-vest de Madrid.

In timpul cursei cu tauri, multimea alearga in fata animalelor eliberate, in directia arenei unde este organizata dupa aceea o corida.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.