Fostul congresmen republican Tom DeLay, personaj important in timpul presedintiei lui George W. Bush, care a parasit politica in 2006 in urma mai multor scandaluri, va participa la un reality-show-ul "Dancing with the stars", a anuntat luni postul de televiziune ABC.
Tom DeLay, fostul sef al majoritatii republicane din Camera Reprezentantilor, iesise din politica in 2006, in urma anchetei asupra unui vast sistem de coruptie instituit in Congres de lobbyistul Jack Abramoff, aflat in prezent in inchisoare. DeLay a fost, de asemenea, implicat intr-un scandal legat de finantarea ilegala a campaniilor electorale, potrivit NewsIn.

DeLay va urca pe scena pentru a-si arata talentele de dansator, intr-o competitie la care mai participa alte 15 personalitati cunoscute, printre care Kelly Osbourne, fiica lui Ozzie Osbourne.

"Dancing with the stars" este o emisiune foarte populara in Statele Unite, folosita adesea de artisti sau personalitati pe cale de a fi uitate si care vor sa revina astfel sub luminile reflectoarelor, precizeaza AFP. Noul sezon al emisiunii incepe in 21 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.