Khidir, un baietel irakian, a fost rapit si torturat de organizatia terorista Al Quaeda, pe cand avea numai sase ani.
Dupa doi ani de chinuri groaznice, politia din Taji a urmarit indiciile si au reusit sa-l scape pe micut din mainile rebelilor, care l-au supus unor thenici de tortura greu de imaginat, scrie Adevarul.

"M-au batut cu o lopata si mi-au scos dintii cu clestele" a declarat baietelul, potrivit unui filmulet publicat de CNN. Rebelii obisnuiau sa-l arda pe spate cu tigari aprinse si i-au smuls toate unghiile de la maini si i-au rupt ambele manute. In fata durerii pe care i-o provocau, rapitorii vedeau un prilej de distractie si radeau in timp ce micutul tipa de durere.

Baietelul povesteste cum a fost rapit din bratele bunicii lui de catre rebelii care il cautau pe tatal lui, politist irakian. Rapitroii l-au sunat pe tatal baiatului si l-au amenintat ca ii vor ucide fiul daca nu va elibera cativa prizonieri .

Tatal baietelului a declarat pentru CNN ca inca se teme pentru copilul sau, dar cei ca el trebuie sa continue sa lupte impotriva terorismului.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.