Un grup de detinuti a evadat marti cu ajutorul complicilor, chiar de sub nasul autoritatilor, fiind pentru a treia oara in mai putin de o luna cand un astfel de incident se intampla in Belgia, informeaza AFP.
Evadarea a avut loc chiar la Palatul de Justitie din Bruxelles, in plin centrul capitalei, unde doi indivizi inarmati si mascati i-au ajutat pe trei detinuti sa fuga tinandu-i sub amenintarea armelor pe cei cinci politisti care ii pazeau, scrie NewsIn.

Aceasta operatiune in forta intervine la aproape doua saptamani dupa evadarea spectaculoasa a trei detinuti periculosi, care au fugit dintr-o inchisoare din Bruges cu ajutorul unui elicopter deturnat de complici.

Cateva zile mai tarziu, doi detinuti din inchisoarea Merkplas, din nordul Belgiei, au evadat escaladand zidul incintei cu ajutorul unei scari pe care au luat-o de pe un santier din interiorul penitenciarului.

Numai unul dintre cei cinci evadati a fost prins pana in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.