Un avion al companiei private Bangkok Airways, care efectua un zbor intern in Thailanda, a derapat ieri la aterizarea pe insula turistica Samui, a anuntat un purtator de cuvant al companiei
Avion a derapat la aterizare in conditiile unei ploi puternice, lovind un turn de control al micului aeroport de pe insula turistica Samui, din sudul Thailandei, a anuntat un oficial din aviatia civila, citat de AFP.

Potrivit NewsIn, bilantul a fost anuntat de Kannikar Kemavuthanon, directoarea generala a departamentul aviatiei civile thailandeze. Aceasta a anuntat cu regret decesul comandantului de bord al aeronavei.

"Accidentul s-a produs in jurul orei 14.00 (10.00, ora Romaniei), iar cativa pasageri au fost raniti si evacuati spre spital", a declarat la randul sau Sakchai Jorpalit, seful districtului Ko Samui, precizand ca majoritatea ranitilor sunt turisti, dar nimeni nu este in stare grava.

Avionul efectua o cursa interna si venea de la Krabi, o alta destinatie turistica din sudul Thailandei. Bangkok Airways are trei curse pe saptamana de la Krabi la Samui si foloseste un aparat de tip Turboflot (70 de locuri), potrivit unui oficial din companie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.