Un avion al companiei Continental, care facea legatura intre Rio de Janeiro si Houston (Texas), a aterizat de urgenta ieri, la Miami, dupa ce a traversat o zona cu turbulente, in urma carora au fost ranite mai mult de 30 de persoane.
Potrivit unui comunicat al companiei americane Continental, opt raniti au fost internati la Jackson Memorial Hospital, din centrul orasului Miami, dintre care patru in stare grava, in timp ce 28 de pasageri au primit ingrijiri in avion, imediat dupa aterizare.

Majoritatea pasagerilor raniti au primit ingrijiri la fata locului pentru contuzii si hematoame la gat si spate.

Zborul 128 al companiei americane Continental Airlines a decolat duminica dimineata din Rio de Janeiro (Brazilia), cu 168 de pasageri la bord, si urma sa ajunga la Houston ieri, la ora locala 6.00 (13.00 ora Romaniei), relateaza NewsIn.

Potrivit autoritatilor, avionul a fost trimis catre aeroportul din Miami din cauza turbulentelor puternice din cursul noptii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.