Jurnalul de Chisinau a identificat-o pe amanta fostului consul al Romaniei la Chisinau, Ion Nuica. Ea este Cristina Ursol, o tanara care are 23 de ani si provine din orasul moldovean Causeni. Este interesant modul in care publicatia moldoveana si mai apoi Cotidianul.ro prezinta subiectul de presa axandu-se pe traditionala "imagine malefica a amantei".
Cristina Ursol va fi cunoscuta de aici in colo ca “Lady Dracula” sau ca “Moldoveanca fatala” nu pentru ca a castigat un concurs de frumusete la Sighisoara, ci pentru ca a fost amanta a doi oameni cu influenta prin Chisinau, si cu multi bani.

"A provocat sinuciderea unui om, a distrus cariera unui diplomat. Iata cateva dintre lucrurile pe care a reusit sa le <realizeze> in mai putin de un an tanara moldoveanca cunoscuta publicului larg dupa scandalul de acum doua saptamani provocat de niste imagini video plasate pe internet in care se vede cum consulul Romaniei la Chisinau Ion Nuica face sex cu o tanara, angajata a consulatului"
, scrie publicatia Jurnal de Chisinau. Sa intelegem ca "sarmanul" Nuica este nevinovat si curat ca lacrima si ca a fost ademenit in ghearele unei diavolite?

Lasand la o parte conotatiile negative ale sinuciderii primului amant al Cristinei Ursol, un tanar om de afaceri moldovean si povestea cu iz de telenovela a triunghiului conjugal in care este implicata si vaduva afaceristului, pune pe ganduri incercarea de a-l transforma intr-o victima pe diplomatul roman Ion Nuica.

"Cum atat omul de afaceri cat si consulul Ion Nuica erau indeajuns de instariti, presa basarabeana sugereaza ca tanara s-ar fi incurcat cu ei de dragul banilor si ca se bucura de intretinerea lor", scrie cotidianul.ro.

Uitam ca problema ar putea sa aiba si alta perspectiva. Fostul consul al Romaniei Ion Nuica nu poate fi disculpat pe baza unor astfel de argumente, ba mai mult, am putea sa il invinuim ca in loc sa isi exercite indatoririle diplomatice a preferat sa isi foloseasca influenta pentru a obtine cu orice pret servicii de alta natura...

VIDEO: Scandal sexual. Consulul Romaniei la Chisinau, vedeta porno



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.