63% dintre femeile cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani apeleaza la procedee cosmetice de infrumusetare si intinerire, in timp ce procentajul celor cu varste intre 35 si si 49 de ani a urcat la 73%
Majoritatea femeilor sub 50 de ani continua sa apeleze la diverse produse sau procedee chirurgicale de infrumusetare, arata un sondaj efectuat de E-Poll Market Research,la care au participat 1.000 de femei, transmite Reuters.

Potrivit sondajului, 44% din femeile pana in 34 de ani considera ca administrarea de Botox este un procedeu "de rutina", relateaza NewsIn.

"Interesul fata de chirurgia plastica ramane ridicat, in ciuda situatiei economice", a dezvaluit un chirurg plastician din San Diego.

Totodata, statistici separate furnizate de societatea americana a chirurgilor plasticieni au aratat ca tratamentele cu Botox au crescut in Statele Unite cu 8% anul trecut, desi numarul liposuctiilor, liftingurilor faciale si al implanturilor mamare a scazut puternic.

Desi tratamentul cu Botox este raspandit, bijuteriile sunt preferate unei operatii de marire a bustului, la ora actuala, potrivit sondajului, in contextul in care numai 22% dintre femeile intre 18 si 34 de ani prefera un implant mamar, in detrimentul unei bratari cu diamante.

Totusi, partea financiara este un aspect important, din moment ce 90% din femeile cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani prefera o casa de vacanta la Paris, in defavoarea unui corp ca al lui Paris Hilton.

Si dezvoltarea unei cariere reprezinta o prioritate pentru aceste femei. Sondajul mai arata ca 68% din femeile din primul esantion ar prefera o cariera de succes si nu aspectul fizic al actritei Katie Holmes. Doar 23% dintre femeile intre 34 si 49 de ani au declarat ca ar prefera sa faca operatii estetice in valoare de 10.000 de dolari, decat sa investeasca aceasta suma.

In timp ce operatiile estetice sunt la mare cautare printre femei, 70% din cele cu varste intre 18 si 34 de ani sunt de parere ca este acceptabil ca si un barbat sa fie supus unor astfel de proceduri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.