Coreea de Nord spune despre Hillary Clinton, sefa diplomatiei americane ca este lipsita de inteligenta. Clinton participa zilele acestea la un forum de securitate regional din Thailanda, consacrat dosarului nuclear nord-coreean.
Un purtator de cuvant al Ministerului nord-coreean de Externe, citat de agentia oficiala de presa KCNA, a acuzat-o pe Hillary Clinton ca "a facut o serie de remarce vulgare nedemne de functia sa". "Cuvintele sale sugereaza ca este lipsita de inteligenta", a adaugat purtatorul de cuvant.

Aceste declaratii intervin dupa ce Hillary Clinton comparase luni comportamentul Phenianului cu acela al unui copil indisciplinat si care incearca sa atraga atentia asupra sa, comenteaza NewsIn.

"Ceea ce am vazut este o cerere constanta de atentie. (...) Poate ca vorbeste mama din mine sau experienta pe care am avut-o cu copii mici, adolescenti rebeli sau oameni care solicita atentie, dar cred ca nu trebuie le acordam atentie, nu o merita, nu fac decat sa se dea in spectacol", a spus sefa diplomatiei americane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.