Un american care isi spune The Naked Cowboy si isi castiga existenta pozand aproape gol cu turistii in Times Square intentioneaza sa candideze la functia de primar al orasului New York, promitand sa aduca "transparenta la un nou nivel" daca va fi ales, transmite Reuters.
Dupa zece ani petrecuti pozand in Times Square, Robert Burck a facut o afacere profitabila cantand la chitara, purtand numai cizme de cowboy, o palarie si lenjerie intima, si indemnand turistii sa faca fotografii cu el contra cost, informeaza NewsIn.

Burck a aparut in presa, dar si in reclame pentru lenjerie intima si desene animate.

Intr-un comunicat de presa, The Naked Cowboy a anuntat ca isi va prezenta candidatura la primaria New York-ului intr-o conferinta organizata miercuri. Potrivit textului, programul sau va contine un plan de stimulare a afacerilor mici.

"Nimeni nu stie mai bine decat mine cum sa faca mai mult cu mai putin, iar acesta este tipul de gandire pe care vreau sa-l impartasesc cu newyorkezii cand ma vor alege", a declarat Burck, promitand ca va veni cu idei noi pentru reducerea taxelor, dar si in sectoare precum turismul, casatoriile intre homosexuali, mijloacele de transport in comun si securitatea interna.

Principalul sau contracandidat la alegerile din noiembrie este actualul primar, Michael Bloomberg, care pare sa se indrepte fara probleme spreun al treilea mandat, in lipsa unui concurent puternic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.