Avocatul care l-a reprezentat pe unul dintre romanii implicati in scandalul rapirii Victoriei Beckham l-ar putea apara si pe Saddam Hussein. Nu este vorba insa despre procesul in care fostul lider de la Bagdad este acuzat, printre altele, de genocid si de crime impotriva umanitatii, ci despre o actiune pe care acesta ar intentiona sa o deschida impotriva unui ziar britanic.

UMILIT

The Sun a publicat imagini infatisandu-l pe Saddam in inchisoare in ipostaze nu tocmai flatante: in chiloti, spalandu-si ciorapii intr-un lighean sau impaturindu-si pantalonii la dunga. Potrivit cotidianului The Guardian, un celebru avocat a fost deja contactat de rudele lui Saddam. Avocatul David Price a refuzat sa comenteze informatia, dar surse citate de Guardian sunt de parere ca Saddam ar avea castig de cauza intr-un proces in care ar invoca utilizarea in scopuri injuste a unor informatii de natura privata. David Price l-a reprezentat anterior pe romanul Alin Turcu in procesul contra saptamanalului News of the World, care il acuza ca a fost implicat intr-un complot pentru a o rapi pe sotia lui David Beckham.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.