Dezvaluirile asa-zisei prietene a printesei Diana, Simone Simmons, preluate in serial de tabloidul britanic "The Sun", nu fac altceva decat sa o transforme pe fosta sotie a mostenitorului Coroanei britanice intr-o pacatoasa fara scapare, suspectata de familia regala ca ar fi nascut copiii amantului sau.

Dupa ce Simmons a afirmat ca Diana a avut o aventura cu JFK jr., dupa dezvaluirile legate de consumul de droguri, inca un episod a fost publicat ieri. De aceasta data, autoarea cartii "Diana: ultimul cuvant" scrie ca familia regala britanica a obligat-o pe printesa sa il supuna pe fiul cel mic, Harry, la un test genetic, pentru a dovedi ca este fiul lui Charles si nu al presupusului amant, James Hewitt.

Diana, care si-a pierdut viata in 1997 in urma unui accident de masina, nu i-a spus fiului sau pentru ce sunt analizele, supunandu-se unei noi umilinte, la cererea printului Phillip, sotul reginei Elisabeta, care sustinea ca parul roscat al lui Harry ar fi fost mostenit de la Hewitt. De altfel, Diana a recunoscut ca a avut legatura cu maiorul, in cadrul unui interviu televizat in 1995, dar a subliniat ca acesta nu ar fi putut fi tatal copilului. "The Sun" scrie ca ambii baieti, Harry si William, au fost supusi testelor de paternitate, analiza ADN-ului dovedind insa ca sunt copiii lui Charles.

Ce urmeaza?

Chiar daca Simone Simmons se afla de cateva zile in centrul atentiei, presa britanica nu se abtine sa-i puna la indoiala credibilitatea. Daca Palatul Buckingham s-a abtinut de la comentarii, asa cum a facut intotdeauna, fostul secretar personal al printesei, Patrick Jephson, a declarat pentru "The Times" ca a fost de fata la intalnirea dintre fiul fostului presedinte american si Lady Di, nedespartindu-se de ea in timpul calatoriei in America. "Este o minciuna sfruntata, un test pentru credulitatea britanicilor", a declarat el, parere sustinuta si de fostul valet, Paul Burell, care a spus despre "prietena" printesei ca "Simone a tesut o poveste fantastica, la fel cum facea cu Diana".

Doamna in discutie a fost energoterapeutul, consultantul feng-shui si nutritionistul Dianei. Ii dadea sfaturi legate de horoscopul zilnic si-i era confidenta, sau cel putin asa sustine acum, iar la opt ani de la moartea Dianei s-a gandit sa-si publice memoriile. Pe langa aventura cu JFK jr., Simone Simmons i-a mai atribuit printesei un flirt enigmatic cu actualul presedinte al SUA, George W. Bush. Guvernator al Texasului in 1997, Bush s-ar fi "dat la printesa" in timpul unei petreceri organizate in onoarea ei la ranch-ul Crawford. Dar alte amanunte nu exista, presupusa legatura dintre cei doi fiind povestita in treacat, in cartea cu pricina.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.