O rusoaica in varsta de 17 ani, cu probleme psihice, a rapit copilul in varsta de numai 4 zile al unei familii de romani din Bologna.
Potrivit cotidianului Il Resto del Carlino, citat de NewsIn, rusoaica i-a vazut pe romani in centrul Bolognei, s-a apropiat si a luat copilul in brate. Apoi i-a urmarit pana la locuinta lor. Seara s-a intors, iar noaptea a intrat in locuinta si l-a rapit pe nou-nascut.

Parintii, care s-au mutat de curand in Italia si nu vorbesc italiana, au descoperit ca fiul lor lipseste si au alertat politia. Ei au explicat, prin intermediul unui interpret, ca femeia l-a alaptat pe baietel inainte de culcare si ca, la trezire, nu mai era in patut.

Cuplul a declarat ca suspecteaza o tanara pe care o intalnisera cu o zi inainte, care parea din Europa de Est si curioasa in ceea ce priveste copilul.

Agentii de politie si-au amintit ca in urma cu cateva luni au retinut o adolescenta care parea sa aiba probleme. Le-au aratat-o parintilor, care au recunoscut-o imediat.

Dupa mai multe ore de cautari, rusoaica a fost gasita intr-un fast food, cu copilul in brate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.