Fata, care nu stie sa inoate prea bine, a simtit ca un fel de curent electric in momentul impactului.
Fata care a supravietuit accidentului cursei Yemenia catre Comore, Bahia Bakari, a fost adusa in Franta la bordul unui avion medical militar, Falcon-900, relateaza “Le Figaro”. Fata a fost intampinata la aeroport de tatal sau, Kassim, alaturi de alti membri ai familiei. “Am vorbit cu ea, este bine” a declarat Kassim, care spune insa ca nu a abordat subiectul accidentului cu fiica sa.

Secretarul francez de stat pentru cooperare, Alain Joyandet, care a insotit-o in avionul militar, a povestit insa ceea ce i-a relatat fata: “S-au dat indicatii pentru situatie de urgenta, a simtit ca un curent electric si apoi s-a trezit in apa”.

Fata de 12 ani si jumatate va sta cateva zile in spital din Paris, ferita de agitatia mediatica ce s-a creat in jurul sau. T¬anara este singura supravietuitoare a prabusirii in Oceanul Indian a aparatului Airbus A310. Ea a “ramas agatata timp de aproape zece ore de o bucata din avion inainte de a putea face semn unei barci care trecea si care a recuperat-o”, a povestit secretarul de stat ceea ce a aflat despre salvarea fetei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.