Presedintele Statelor Unite se va intalni marti la Moscova cu premierul Vladimir Putin. Cei doi "nu vor discuta in particular, ci alaturi de colaboratorii lor apropiati, la un mic dejun de o ora-o ora si jumatate", a anuntat purtatorul de cuvant al guvernului rus, Dmitri Peskov.
"Putin ii va impartasi punctul sau de vedere cu privire la relatiile ruso-americane actuale, bazandu-se pe propria experienta a relatiilor la cel mai inalt nivel, de pe cand era presedinte", a precizat purtatorul de cuvant, potrivit NewsIn.

"Va fi interesant pentru Putin sa-l cunoasca pe presedintele SUA, pentru a-si aduce modesta contributie la a intelege posibilitatile de dezvoltare in relatiile dintre cele doua tari", a declarat Peskov.

Cei doi lideri vor discuta despre schimburile comerciale, cooperarea bilaterala in materie de investitii, precum si despre posibilitatea "modificarii amendamentului Jackson-Vanik", text ce dateaza din perioada Razboiului Rece si care limiteaza relatiile comerciale ruso-americane, a mai spus Peskov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.