Agentia de stat Molddata a suspendat domeniul faces.md al celei mai mari retele sociale din Moldova, detinuta de Calin Fusu, stabilit in Romania, motivand ca site-ul ar fi incalcat grav regulamentul cu privire la gestionarea domeniilor .md, anunta portalul de stiri UNIMEDIA.
Ceea ce este interesant este faptul ca Faces.md, cea mai mare retea sociala on-line din R. Moldova, apartine omului de afaceri moldovean Calin Fusu, stabilit de mai mult timp in Romania, care conduce unul din cele mai mari bussiness-uri on-line din Romania si Moldova - compania NEOGEN.

Reprezentantii faces.md au declarat ca ieri dimineata au primit o avertizare in legatura cu continutul site-ului, peste 10 minute domeniul fiind retras fara multe explicatii, informeaza UNIMEDIA, care mai precizeaza ca noua adresa a faces.md este facesmoldova.com.

De asemenea, portalul UNIMEDIA a primit la randul lui o avertizare pe 27 iunie din partea Molddata si ca risca o iminenta suspendare a domeniului unimedia.md in cazul care nu va elimina comentariile care fac atentat la statalitatea R. Moldova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.